Termeni și condiții

1. Acceptul dumneavoastra

10stickere este o marcă sub numele căreia SERVICII DE PRINT SRL furnizează servicii de imprimare pe materiale adezive.

Prezentul document stă la baza utilizării site-ului și serviciilor 10stickere, inclusiv comenzile realizate sau procesate în conexiune cu site-ul și serviciile 10stickere , dar și articolele și grupurile de discuții pe care 10stickere le pune la dispoziție. Tu, vizitatorul acestui site în calitate de cumpărător și noi SERVICII DE PRINT SRL , o companie specializată în servicii de imprimare personalizată, on-demand (pe baza de comandă), print comercial, vânzare de produse imprimate și servicii conexe acestora (entitate care există sub marca ”10stickere”) suntem părțile acestui contract. Nicio excepție de la prezentele prevederi nu este valabilă fără acordul în scris al 10stickere .

10stickere își rezervă dreptul de a actualiza conținutul Termenilor și Condițiilor. Toți utilizatorii vor fi invitați să parcurgă documentul și să accepte conținutul său în momentul plasării unei noi comenzi. Dacă nu ești de acord cu conținutul Termenilor și condițiilor, trebuie să încetezi utilizarea site-ului și serviciilor 10stickere.

Marca 10stickere și platforma de vânzări www.10stickere.ro sunt deținute de SERVICII DE PRINT SRL, J20/838/2020, CUI: 42901410, cu sediul în Petrila, Str. 8 Martie, Hunedoara


2. Utilizarea site-ului www.10stickere.ro

2.1. Întregul continut al site-ului www.10stickere.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, cu excepția conținutului încărcat de utilizatori – este proprietatea 10stickere si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 10stickere a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului 10stickere.ro numai in scopul său, respectiv realizare online de comenzi pentru stickere personalizate, on-demand. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa contact@10stickere.ro. Poți utiliza site-ul 10stickere și conținutul său doar în acord cu Termenii și Condițiile acestuia și potrivit regulilor și instrucțiunilor prezentate pe site. Orice abatere de la acestea îți poate limita drepturile de utilizare ale site-ului sau poate duce la revocarea accesului.

2.2. Este interzis să:

Interferezi cu site-ul și serviciile sale prin utilizarea de viruși sau alte tehnologii informatice care pot perturba orice element software sau hardware

Modifici, copiezi, realizezi derivate etc. ale tehnologiei utilizate pentru a pune la dispoziție prezentul site și serviciile sale

Utilizezi roboți sau alte mijloace automatizate de monitorizare a activității sau copiere a informațiilor de pe site, cu excepția motoarelor de căutare, contoarelor de trafic sau tehnologii similare de măsurare a performanței.

Pretinzi că ai o altă identitate

Utilizezi meta tags, termeni de căutare sau tag-uri similare care conțin numele 10stickere sau mărcile sale comerciale

Perturbi activitatea altori utilizatori ai platformei prin orice mijloace informatice

Utilizezi 10stickere și serviciile sale pentru a promova obscenități, discurs instigator la ură sau oricare alt conținut care încalcă demnitatea sau drepturile unui terț.

3. Magazinul 10stickere

Magazinul virtual 10stickere la dispoziție pentru clienții finali. Clienții finali sunt direct responsabili de materialele grafice încărcate (conținutul și calitatea documentelor), 10stickere nu are nici dreptul, nici obligația de a interveni asupra lor.

Imagini în care apare grafica incarcata de utilizatori pot apărea în diferite materiale de informare și promovare ale 10stickere (de exemplu, filme de prezentare din timpul procesului de producție, postări pe rețelele de socializare cu produse finite, imagini de pe site etc.).

4. Vânzarea produselor

4.1. Prin plasarea unei comenzi pe site, clientul face o solicitare de comandă pentru produsele și serviciile oferite pe 10stickere. Confirmarea solicitării de comandă nu reprezintă o acceptare a acesteia, ci doar o recunoaștere a faptului că aceasta a fost primită. Înainte de acceptarea comenzii aceasta trece print-un proces de verificare și validare de către 10stickere , prin care dorim să ne asigurăm că nu încalcă legislația cu privire la drepturile de autor, încalcă alte prevederi legale în vigoare sau crează vreun prejudiciu unui terț. 10stickere nu poate verifica individual fiecare comandă, dar își rezervă dreptul de a respinge o solicitare de comandă atunci când realizarea ei se identifică una dintre neregulile menționate. În cazul în care comanda este respinsă, clientul va fi anunțat în acest sens. În etapele de configurare a comenzii, clientul are posibilitatea de a verifica conținutul acesteia și costurile specifice. Plasarea solicitării de comandă reprezintă o validare a informațiilor cuprinse de comandă și asumarea lor. 10stickere nu garantează disponibilitatea produselor și a designurilor prezentate pe site. În cazul în care o solicitare de comandă nu poate fi finalizată, clientul va fi anunțat în cel mai scurt timp și orice sumă achitată în avans va fi returnată.

4.2. Toate informațiile, desenele, cifrele, datele tehnice, specificațiile privind greutatea, dimensiunile și alte date disponibile în broșuri, cataloage, newslettere, reclame sau liste de prețuri au doar caracter informativ. 10stickere nu garantează corectitudinea acestor informații și, dacă există neconcordanțe dintre materialele menționate și e-mailul de confirmare a solicitării de comandă, întâietate are e-mailul de confirmare a solicitării de comandă.

4.3. Obligațiile 10stickere față de client sunt îndeplinite în momentul în care furnizorul de servicii de transport confirma livrarea produsului. În situația în care există dificultăți în livrarea produselor, 10stickere va anunța clientul în cel mai scurt timp.

4.4. Dacă produsul prezintă defecte sau este nesatisfăcător, acesta se poate returna în conformitate cu Politica de retur 10stickere .

5. Transportul și livrarea produselor

10stickere își asuma expedierea produselor în 3 săptămâni de la primirea comenzii. În mod normal, comenzile sunt expediate în 2-4 zile lucrătoare, dar există circumstanțe excepționale în care producția poate dura până la 3 săptămâni. Clienții 10stickere pot solicita livrarea produselor într-un termen precis pe baza unei întelegeri în scris cu 10stickere (valabilă doar cu confirmare explicită, în scris, de la SERVICII DE PRINT SRL). Livrarea produselor se va realiza utilizând un serviciu extern de curierat ales de 10stickere.

Clientul nu trebuie să plăteasca costurile de transport, ele fiind gratuite pe teritoriul Romaniei. 10stickere livrează oriunde în România și Europa, dar și în alte zone. Informații complete despre zonele și repere privind costurile de livrare găsiți în pagina despre livrarea produselor. Dacă în situații excepționale, livrarea produselor nu se poate realiza în termenul de 3 săptămâni 10stickere va anunța clientul în scris, cel mai târziu la expirarea acestei perioade.

Clientul poate solicita rambursarea oricăror sume achitate în avans sau poate opta pentru inlocuirea produselor din comandă cu ceva ce este disponibil.

6. Prețurile

6.1. Prețurile prezentate pe site-ul 10stickere sunt finale și includ toate taxele conform legislației fiscale din România. În ceea ce privește TVA, adresa de livrare este cea definitorie pentru cuantumul său. Prețurile de pe site-ul 10stickere sunt valabile pentru clienții din România și Uniunea Europeană, pentru cumpărătorii din afara Uniunii Europene (cu excepția Elveției, Lechtenstein, Monaco) și pentru cumpărătorii de pe teritoriul Uniunii Europene cu regim special de TVA (conform art. 6 din Directiva 2006/112/EC – https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=CELEX:32006L0112), prețurile afișate sunt prețuri nete. Adresa de livrare este decisivă în modalitatea de calcul a taxelor. Dacă produsele comandate fac obiectul unor taxări suplimentare: taxe vamale, taxe de import sau alte taxe specifice legislației din zona cumpărătorului și aceste taxe nu sunt menționate în pagina de checkout, cumpărătorul este direct responsabil de achitarea lor.


6.2. Costurile de transport și servicii conexe se facturează și se prezintă separat în pagina de checkout (sau pe factura, dacă e cazul). Adresa de livrare și valoarea comenzii pot implica anumite costuri și există posibilitatea ca anumite comenzi sa implice taxe suplimentare.

6.3. Prin plasarea comenzii clientul își asumă obligația de a achita prețul de vânzare, taxele aplicabile, costurile de transport și servicii conexe, fără vreo reducere de preț ulterioară.

7. Plata

7.1. Clienții pot alege să achite contravaloarea comenzii prin card bancar, plata ramburs, plată în avans sau alte modalități de plată agreate de10stickere. 10stickere își rezervă dreptul de a limita modalitățile de plată disponibile pentru client în funcție de valoarea comenzii, adresa de livrare sau alt criteriu obiectiv.

7.2. Dacă modalitatea de plată aleasa de client face să fie imposibil ca10stickere să primească plata (de exemplu indisponibilitatea fondurilor sau date de plată incomplete), fără ca 10stickere să aibă vreo responsabilitate în acest sens, clientul își asumă că 10stickere a poate solicita costuri suplimentare, implicate de procesul de recuperare a sumelor datorate.

7.3. 10stickere poate contracta furnizori externi pentru procesarea plăților.

7.4. Dacă clientul nu realizezază plata, 10stickere poate și va transfera responsabilitatea de recuperare a creanțelor către o companie specializată și va transfera datele personale ale clientului acestor companii.

7.5. Clientul este de acord să primească factura în format electronic, pe e-mail sau descărcabilă din contul de pe site.

8. Dreptul de proprietate asupra produselor

Până la recepționarea plății și expedierea produselor, 10stickere rămâne proprietarul acestora. În momentul în care bunurile sunt transferate la prestatorul de servicii de curierat, dreptul de proprietate și riscurile la care sunt expuse produsele se transferă în întregime la client. Clientul este responsabil de modul în care sunt manipulate produsele până la momentul în care transferul lor este finalizat, în cazul returnărilor de produse.

9. Garanții

9.1. În măsura în care produsele prezintă defecte care intră sub incidența condițiilor prevăzute de garanție, clientul are dreptul de a cere refacerea comenzii, retragerea din contract sau o reducere din prețul de vânzare.

9.2. Comunicarea prin intermediul internetului, raportat la nivelul actual al tehnologiei, nu poate fi considerată lipsită de vicii și erori. De aceea,10stickere nu îți poate asuma indisponibilitatea/ întreruperea unei oferte de pe site, ca urmare a unei perturbări tehnologice.

9.3. Toate produsele comercializate de catre site-ul 10stickere beneficiaza de conditii de garantia legala de conformitate si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garanția pentru personalizarea realizată de SERVICII DE PRINT SRL este de 1 an pentru persoane fizice și un an pentru persoane juridice.

10. Returul produselor

Conform Ordonanței de urgență nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. Cu excepția produselor, personalizate, realizate on-demand, aveți dreptul de a retuna produsele în termen de 14 zile fără a oferi un motiv. Perioada în care produsele pot fi returnate expiră după 14 zile de la momentul în care s-a primit confirmarea de livrare de la furnizorul de servicii de curierat. În vederea exercitării dreptului de returnare clientul trebuie sa contacteze SERVICII DE PRINT SRL, Str. Nicolae Balcescu, Petrosani, Hunedoara, Romania, Telefon +40 (733) 298 913, contact@10stickere.ro cu privire la decizia de retragere din contract printr-un mesaj scris. Rambursarea sumelor achitate, cu exceptia costurilor de transport, se va realiza în momentul în care bunurile returnate ajung înapoi la SERVICII DE PRINT SRL, în termen de cel mult 14 zile. Sunteți răspunzător pentru orice diminuare a valorii bunurilor care rezultă din manipularea, altul decât ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea bunurilor.

Excepții la dreptul de anulare

Revocarea acestui contract nu este posibilă în ceea ce privește livrarea de bunuri care nu au fost prefabricate și care au fost fie selectate individual, fie personalizate în mod explicit de client pentru a-și satisface preferințele personale. Conform Ordonanței de urgență nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. Prezentul document este supus legii din România și din Uniunea Europeană. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

11. Drepturile de autor pentru design-urile imprimate

Drepturile de autor pentru elementele de design/conținut utilizate sunt în întregime ale clientului sau partenerului care a încărcat respectivele fișiere pe platforma 10stickere . Prin încărcarea graficii pe platforma10stickere , clientul sau partenerul este direct răspunzător pentru orice prejudicii sau încălcare a drepturilor aduse terților. Clientul eliberează 10stickere de orice răspundere cu privire la eventualele conflicte generate de încălcarea drepturilor unor terți și va suporta orice costuri/despăgubiri generate de un astfel de conflict.

12. Protecția datelor

10stickere utilizează datele personale ale clienților cu scopul pentru care au fost furnizate și în concordanță cu reglementările în vigoare. Datele persoanle furnizate (ex. Nume, adresa de e-mail, adresa de corespondență, detalii bancare, detalii de facturare) sunt folosite strict pentru împlinirea comenzilor plasate. Aceste date sunt confidențiale și nu vor fi transmise către terți care nu sunt implicați în procesul de comandă, livrare sau plată. Clientul are dreptul, în mod gratuit, să primească informații despre datele sale personale stocate de SERVICII DE PRINT SRL. Totodată, are dreptul de a corecta aceste date sau de a solicita stergerea lor.

13. Prevederi finale

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contrac