Transportul și livrarea produselor

10stickere își asuma expedierea produselor în 2 săptămâni de la primirea comenzii.

În mod normal, comenzile sunt expediate în 2-4 zile lucrătoare, dar există circumstanțe excepționale în care producția poate dura până la 2 săptămâni. Clienții 10stickere pot solicita livrarea produselor într-un termen precis pe baza unei întelegeri în scris cu 10stickere (valabilă doar cu confirmare explicită, în scris, de la SERVICII DE PRINT SRL). Livrarea produselor se va realiza utilizând un serviciu extern de curierat ales de 10stickere.

Clientul nu trebuie să plăteasca costurile de transport, fiind gratuite pe teritoriul Romaniei. 10stickere livrează oriunde în România. Informații complete despre zonele și repere privind costurile de livrare găsiți în pagina despre livrarea produselor. Dacă în situații excepționale, livrarea produselor nu se poate realiza în termenul de 2 săptămâni 10stickere va anunța clientul în scris, cel mai târziu la expirarea acestei perioade.

Clientul poate solicita rambursarea oricăror sume achitate în avans sau poate opta pentru inlocuirea produselor din comandă cu ceva ce este disponibil.